Categories
Yleinen

Matkailun uusi brändi on julkaistu!

Uusi matkailusivusto Play Kontiolahti kokoaa matkailijalle alueen kohteet, retkeilyreitit ja liikuntapaikat. Sivusto toimii näyteikkunana myös kuntalaisille.

Kontiolahden kunnan matkailusivusto on päivitetty. Tai itse asiassa päivitys on väärä sana kuvaamaan tätä laajaa kehitystyötä. Marraskuun lopussa osoitteessa www.playkontiolahti.fi julkaistu sivusto kokoaa laajasti yhteen kaikki kunnan alueen matkailukohteet, lukuisat toimialan yritykset, monipuoliset retkeilyreitit ja liikuntapaikat. Sivusto on koottu yhteistyössä alueen matkailuyritysten kanssa, ja sen toteutuksesta vastaa kontiolahtelainen Visuaalinen Viestintätoimisto Salama Oy ja yrittäjä Johanna Kokkola

Väreillä selkeyttä 

Play Kontiolahti on enemmän kuin pelkkä nettisivu. Se perustuu matkailun uuteen brändiin ja visuaaliseen ilmeeseen. Kontiolahti haluaa erottua muista matkailusivustoista leikkisyydellä, visuaalisella kiinnostavuudella ja omintakeisuudella. Keskeiset elementit uudessa Play Kontiolahti -matkailumarkkinointibrändissä ovat värit ja niiden viestit. Sivustolla käytetään neljää pääväriä eli punaista, keltaista, vihreää ja sinistä kuvaamaan matkailupalveluiden luokittelua: seikkailuun, liikuntaan, ekologisuuteen ja luontoon liittyviä kohteita.  

Jatkuvasti päivittyvää sisältöä

Nimensä mukaisesti sivusto kutsuu pelaamaan, leikkimään ja löytämään uusia elämyksiä. Sivuston tarkoituksena on palvella alueelle saapuvia matkailijoita tuomalla esille valmiita ehdotuksia eri kohderyhmille. Sivustolle on koottu tekemistä perheille, aktiivisille aikuisille ja ekologisesta matkailusta kiinnostuneille henkilöille. 

Play Kontiolahti -sivustolle kootaan kevään aikana kattavasti kaikki kunnan alueen retkeilyreittien kartat. Jatkuvasti päivittyvää sisältöä tuo matkailublogi, jonka artikkeleihin etsitään jatkuvasti uusia esittelykohteita. Sivusto toimii siis myös kuntalaiselle näyteikkunana siihen, mitä kiinnostavaa tekemistä lähialueelta löytyy.

Kaipaatko jotain lisää tälle sivulle? Onko jokin paikka mielestäsi Kontiolahden helmi, joka ehdottomasti pitäisi saada esille? Vinkkaa meille sähköpostitse [email protected] Päivitämme sivustoa ja matkailublogia jatkuvasti. 

Tapahtumat esille

Play Kontiolahti -sivustolle on tuotu linkkinä myös kunnan tapahtumakalenteri. Tapatuman järjestäjille kalenteri on maksuton ja helppokäyttöinen. Tavoitteena on koota sinne kaikki Kontiolahden alueen tapahtumat ja kalenteri löytyy myös kunnan kotisivuilta.